• Het is weer tijd voor (winter)onderhoud aan uw machine

Het is weer tijd voor (winter)onderhoud aan uw machine 

Iedereen die een tuin heeft, werkt met machines die onderhoud behoeven. Bij Almat kunt u terecht voor onderhoud en eventuele reparaties aan uw machines. Wij bieden u de mogelijkheid om uw machine bij u thuis op te laten halen en weer terug te laten brengen. Zou u er alstublieft aan willen denken om de machine klaar te zetten wanneer wij deze komen afhalen? Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt om helaas de extra gemaakte kosten aan u door te berekenen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Almat Robothotel

Gedurende de winterperiode kunt u ervoor kiezen om uw robot op te slaan in ons zogenaamde ‘Almat Robothotel’. Hier staat uw machine droog en vorstvrij. Tevens zullen wij uw machine gedurende deze periode doorladen.

Wij vragen u wel om zelf even de machine bij ons te brengen. Voor de start van het ‘maaiseizoen’ maken wij met u een afspraak om uw robotmaaier weer af te leveren. Indien u kiest voor het PRO pakket, dan zullen wij ter plekke de bekabeling en het laadstation controleren, zodat uw maaier weer probleemloos het gras voor u kan maaien.

Wilt u meer weten over de pakketten of de prijzen?
Neem dan contact op met onze Groentechniek afdeling.

Tel. 0573 44 80 88 of groentechniek@almatlaren.nl