• Maak kennis met vertegenwoordiger Finlay Heck

Maak kennis met Finlay Heck 

Sinds februari 2021 is Finlay werkzaam bij Almat. Als vertegenwoordiger intern transport en industriële hoogwerkers heeft hij de verantwoordelijkheid om klanten te adviseren over de juiste machines die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Wat Finlay's functie voor hem interessant maakt, is de diversiteit aan bedrijven en machines waarmee hij te maken krijgt. Hij staat voortdurend voor de uitdaging om oplossingen te vinden en klanten te adviseren over de optimale interne transportmiddelen voor hun specifieke situatie. Hij begrijpt dat elk bedrijf uniek is en vereist maatwerkadvies. Door zijn kennis van het assortiment en zijn inzicht in de behoeften van klanten, kan Finlay hen voorzien van oplossingen die hun efficiëntie en productiviteit verhogen.

Naast het verstrekken van advies over de verkoop van machines, kan hij u op het gebied van het leasen/huren van deze machines en ook adviseren. Hij helpt graag bij het verkennen van de opties.

Wilt u meer weten over ons assortiment Intern Transport machines of industriële hoogwerkers neemt u dan gerust contact op met Finlay. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 23 22 88 88 of mailadres f.heck@almatlaren.nl