• Nieuw Manitou MRT 2660 Vision plus afgeleverd aan Bouwbedrijf Markslag

Nieuw Manitou MRT 2660 Vision plus afgeleverd aan Bouwbedrijf Markslag 

Onlangs heeft onze vertegenwoordiger Jeroen Jacobs een nieuwe Manitou MRT 2660 Vision plus afgeleverd aan Bouwbedrijf Markslag. Mede dankzij de ervaring met eerdere machines en de service en ondersteuning van Almat was de keuze snel voor Manitou gemaakt.

 
Eigenaar Arjan Markslag gaf in het gesprek bij Jeroen aan een complete machine te willen afnemen om zo klaar te zijn voor de toekomst. Met deze Manitou MRT 2660 Vision + is dat zeker gelukt. De machine is van zichzelf al zeer rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste schone diesel motor. Onze monteurs hebben vervolgens alle opties hieraan toegevoegd. Van werkbak tot roterend vorkenbord. Wij bedanken bouwbedrijf Markslag voor de levering van deze mooie machine en wensen ze veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.

Over bouwbedrijf Markslag; een allround bouwbedrijf in hartje Twente

Het familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met diverse projecten in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Na ruim twintig jaar ervaring is de sfeer nog steeds gemoedelijk en laagdrempelig. Flexibiliteit, betrokkenheid en direct klantcontact, zijn belangrijke sleutelwoorden in onze aanpak.

Het bedrijf is gevestigd in Hengelo. Wij zijn actief in Oost- Nederland en wijde omgeving. Bouwbedrijf Markslag bedient de particuliere markt, woningbouwvereniging, lokale overheid en het midden- en kleinbedrijf.

Onze projecten lopen uiteen. We bouwen moderne woningen, scholen en bedrijfshallen. Tevens restaureren we monumentale boerderijen. Daarnaast ‘verbouwt’ Bouwbedrijf Markslag in de breedste zin van het woord. Denk aan uitbouw, of het plaatsen van een erker. Wilt u nieuwe binnendeuren, uw muren opnieuw laten stucen, of een nieuwe badkamer? U kunt bij ons terecht voor een vakkundige verbouwing.

Bezoek de website: www.bouwbedrijf-markslag.nl